MenÜ
Kosár

Gyátrókról

02 Aug TRB CHEMEDICA INTERNATIONAL
Bmate 0 286
A svájci TRB Chemedica orvostechnikai eszközök fejlesztésére és gyártására szakosodott vállalatcsoport. Leányvállalatai és forgalmazó partnerei által termékei a világ 70 országában állnak a gyógyítás szolgálatában.Bizonyítottan hatékony hialuronsav a..
02 Aug Santé-Verte Laboratoires
Bmate 0 283
A franciaországi Santé-Verte Laboratoires több évtizedes múlttal rendelkezik az egészség megőrzését szolgáló kutatás és termékfejlesztés területén.Az egészség megőrzése érdekében komplex módon tanulmányozzák azokat az egészségi problémákat, melyek id..
15 Sep Benedetti & Co. Biosolutions
Bmate 2 10032
Az olasz cég meghatározó fejlesztése a bőrgyógyászatban már évek óta alkalmazott ózon kezelés átültetése egyéb gyógyászati területekre. Az ózon gyulladáscsökkentő hatása ismert. Bőrbe, bőr alatti szövetekbe való felszívódását nagynyomású kamra segíts..
15 Sep OPKO HEALTH SPAIN
Bmate 2 5593
A spanyol CINFA cégcsoport tagja, mely Spanyolország vezető gyógyszergyára. A gyógyszergyártás és gyógyászat mellett a cégcsoport különös figyelmet fordít az egészségmegőrzésre ezért a gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök gyártása mellett az étre..
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)